contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Uitați de WhatsApp! Românii au făcut aplicația WowApp de pe care câștigă bani toți utilizatorii!

Vești bune pentru românii din Italia. A apărut o aplicație prin intermediul căreia cei care vor să comunice cu rudele sau prietenii din țară, nu doar că o pot face gratuit, ba chiar pot câștiga și bani de pe urma ei doar prin simplul fapt că o folosesc.

WowApp este o aplicație revoluționară construită în România de o companie elvețiană care amenință supremația Skype și WhatsApp.

Noutatea cu care WowApp a reușit să atragă sute de mii de oameni imediat după lansare e că utilizatorii sunt plătiți pentru că trimit mesaje, vorbesc audio/video sau că, pur și simplu, stau pe aplicație.


Aplicația este gratuită, însă poate fi instalată doar dacă primești o invitație. Puteți să vă faceți invitație de AICI.

Wowapp este o combinație între Yahoo messenger, WhatsApp și Skype, însă, spre deosebire de acestea, vine cu o facilitate inedită. Iți aduce bani. 

Astfel, cu cât un utilizator petrece mai mult timp pe chat, cu atât mai multe reclame i se vor afișa în fereastra propriului cont. Iar 70% din încasările companiei pentru reclamele respective i se vor întoarce utilizatorului.

Mai mult, românii din diaspora pot folosi această aplicație și pentru convorbirile internaționale. Toate apelurile făcute în interiorul aplicației sunt gratuite, iar celelalte sunt la prețuri aproape fără concurență pe piață. De exemplu, o convorbire din România în Italia pe fix costă 0.9 cenți pe minut, iar pe mobil 5.9.

Aplicația vă ține în permanență la curent cu suma pe care o aveți în contul de wowapp. Moneda folosită acolo se cheamă „coin” și este echivalentul unui cent. Suma minimă de la care vă puteți transfera banii în contul bancar este de 2.000 de coins (20 de dolari), însă vine cu un comision de 8% pentru fiecare tranzacție.

Wowapp poate fi folosit, în același timp, pe telefon, computer sau tabletă și are printre altele și opțiunea „privat”. Dacă este folosită, ea nu va stoca pe servere niciun fel de informații text, poze sau video. În felul acesta, utilizatorii nu trebuie să se teamă că cineva poate să le citească discuțiile dacă le află parola. 

De asemenea, utilizatorii mai pot alege să doneze o parte din bani cauzelor caritabile. Peste 2000 de organizații sociale sunt înscrise în WowApp.

Creatorul aplicației, elvețianul Thomas Knobel, este căsătorit cu o româncă și spune că nu a fost nevoie să facă prea multă reclamă produsului său deoarece conceptul le-a plăcut utilizatorilor care l-au promovat și din dorință de a face bani și din mândria de a consacra în toată lumea un produs românesc.

“90% din cei care au lucrat la aplicație sunt programatori români. Am fost uimit de calitățile lor. Ei vor face ca această aplicație să aducă bunăstare românilor. Pentru că s-a lansat în România, cei mai mulți utilizatori sunt români, dar piețele din Statele Unite, Rusia, India sau Brazilia au parte de o creștere fenomenala”, a declarat Knobel.

Alex Silaghi

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia