contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Doina Teodoru şi Vlad Grigorescu, spectacol stand-up comedy la Roma

Stand Up Comedy & Magic va aduce buna dispoziţie şi umorul de calitate la Roma printr-un spectacol de neuitat. Astfel, pe 15 octombrie orele 18:00 la Teatro Italia-Via Bari, nr. 18, invitaţii speciali Doina Teodoru şi Vlad Grigorescu, direct de la iUmor, în premiera în capitala Italiei, vor oferi un show extraordinar publicului.

Doina Teodoru este o tânără actriţă din Galaţi, care s-a facut cunoscută pe micul ecran câştigând ultima ediţie a show-ului iUmor şi jucând în serialul În puii mei împreună cu Mihai Bendeac, Vlad Dragulin, Cosmin Nedelcu aka Micutzu.

Vlad Grigorescu este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante pe atât de pline de substanţă. Prezentator în emisiunea iUmor împreună cu Şerban Copoţ, este unul dintre cei mai buni entertaineri din România.

Pentru informaţii şi bilete puteţi să îl contactaţi pe Facebook/AlexUnderEvents sau 380 697 6768 (Whats app)

Preţul biletelor este de 10€ pentru GOLD şi 20€ VIP şi se pot achiziţiona:
- Online la https://goo.gl/gGAcPf;
- La magazinele autorizate Etes din Roma şi provincie - 600 puncte de vânzari (http://www.etes.it/ mappaGoogle.jsp?regione=120 ) sau
- Direct de la organizatori (sunaţi sau scrieţi la +39 380 6976768).

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia