contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Incendiu într-o tabără de romi din Bologna. Un bărbat a fost rănit

Un incendiu a izbucnit marți 27 martie, în jurul orei 1.30, într-o tabără de romi din zona Prati di Caprara, în spatele spitalului Maggiore, din Bologna. Un român de 41 de ani a ajuns cu arsuri la spital.

Bărbatul locuia singur, într-o încăpere improvizată, dintr-o zonă izolată. Flăcările par să fi izbucnit de la o țigară uitată aprinsă. Românul le-a spus oamenilor legii, că ar fi consumat băuturi alcoolice, ca și-a aprins o țigară și că a adormit. Incediul a cuprins baraca unde locuia acesta și s-a extins, cuprinzând vegetația din jur.

Alarma a fost dată de muncitor al companiei Hera, care trecea întâmpator prin zona și a văzut flăcările și pe român întins la pamânt.

„Un barbat de 41 de ani a fost adus în jurul orei 1.30 la Spitalul Maggiore, cu arsuri de gradul I, fiind în afara oricărui pericol. A fost îngrijit și tot ieri a fost externat”, a declarat pentru Agenda Diasporei, un reprezentat al biroului de presă de la Azienda Sanitaria Locale (ASL)

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia