contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Spectacol umoristic. Comedy Zebra Show vine la Bologna

Comedy Zebra Show, primul Comedy în limba română din Republica Moldova, vă invită la cel mai tare spectacol umoristic de la Bologna, joi, 17 mai, de la ora 21.00.
Evenimentul va avea loc la Circolo ACI Benassi din via Sergio Cavina n.4.

Prețul biletului este de 20 de euro și poate fi achiziționat, accesând link-ul https://www.i-ticket.it/eventi/comedy-zebra-show-arci-nuova-benassi-maggio-17 sau contactând unul din organizatori, la nr. de telefon: 347 5527808.

Comedy Show "Zebra" lansată recent, s-a format prin alianța a două echipe de studenți de la Universitatea de Stat de Medicina și Faramacie din Chișinău și "Amicii" de la Universitatea Tehnică cu liderul Mihai Cerececea.
Tineri, talentați și cu mult umor, echipa Zebra Show s-a făcut cunoscută și prin apariția la Emisiunea iUmor de la Antena 1, unde a impresionat juriul prin spectacolul lor.

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia