contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Grav accident de muncă în Italia. Un român se zbate între viață și moarte

Un român este în stare gravă la Spitalul din Cesena în urma unui accident produs astăzi dimineață, la ora 7.50, într-o oțelărie din Padova.

În accident au fost implicați patru muncitori. Marian Bratu și un alt coleg au suferit arsuri pe o suprafață 100% din corp, cel de-al treilea are arsuri pe 70% din suprafața corpului, iar al patrulea este în stare mai puțin gravă la Spitalul din Padova.

Potrivit presei italiene, tragicul incident s-a petrecut la Acciaierie Venete, în urma ruperii unor suporturi care susțin tuburile în interiorul cărora curge oțel în stare lichidă. Practic cei patru muncitori au fost stropiți cu oțel lichid, topit la o temperatură de aproximativ 1.600 grade. Starea conaționalului era atât de gravă, încât a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Arși din Cesena.

Marian Bratu are 44 de ani și locuiește la Cadoneghe.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia