contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Tânăr mort într-un cumplit accident rutier la Bologna

Sursă foto: BOLOGNA TODAY Sursă foto: BOLOGNA TODAY

Un bărbat în vârstă de 23 de ani din Republica Moldova și-a pierdut viața, joi dimineață, într-un accident rutier care a avut loc la Bologna, pe drumul care leagă localitățile Quarto Inferiore de Granarolo dell'emilia.

Potrivit primelor informații făcute publice, tânărul se afla la bordul autovehiculuilui propriu, un fiat punto, când pe strada Guglielmo Marconi, în apropiere de intersecția cu Viadagola a pierdut controlul mașinii, a derapat și a alunecat în șant. În coliziune s-a rupt și un indicator rutier.

Bărbatul a reușit să se salveze, a părasit vehicul, dar în timp ce traversa strada, probabil pentru a solicita ajutor, a fost lovit în plin de un tir.

La locul accidentului au intervenit carabinierii, poliția municipală și echipajele de descarcerare. Impactul a fost atât de violent, încât pentru tânărul moldovean nu s-a mai putut face nimic, acesta a decedat pe loc.

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia