contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Super lovitură dată de Dj Gabro. Cu ce casă de discuri a semnat tânărul DJ român din Torino. "Lucrez la patru piese acum"

Un tânăr român din Torino, Gabriel Lăcătușu, cunoscut ca Dj Gabro, se mândrește de curând cu un contract încheiat cu MediaPro Music, una dintre cele mai importante etichete discografice din România, parte din grupul Universal Music.

O iubire imensă pentru muzică și multă muncă și sacrificii pentru a-și cuceri succesul: așa s-ar putea descrie cei 27 de ani ai lui Gabriel. După ce a colaborat cu diferite cluburi si discoteci din oraș, în 2015 s-a lansat în lumea producției muzicale cu albumul promoțional de remixuri “Feelings.”

Anul următor, pe 18 august, a lansat piesa “Kiss me” pentru realizarea căreia a colaborat cu Geo Da Silva, Mr. Sax și Alexandra Mitroi, sub eticheta CatMusic. După nu mult timp, Gabriel a trezit interesul casei de discuri Voices Media, prin care a lansat piesa “Be Yourself” , în colaborare cu Alex N.

“Voices Media este principala mea casă de discuri. Mulțumită celor de acolo, care au prezentat și promovat proiectul DJ Gabro, am primit susținerea MediaPro Music”, a declarat Dj Gabro pentru Agenda Diasporei.

Ultimul său single, “All I Need”, a ieșit chiar sub eticheta MediaPro Music și îl puteți găsi pe toate platformele de streaming sau download.

Bineînțeles că nu se oprește aici: “Lucrez la patru piese acum. Sunt toate proiecte la care țin foarte mult. Prima lansată va fi cea în colaborare cu Alex Jo Klaas, fiind prima mea piesă în limba română. Toate cele patru piese sunt colaborări cu artiști total diferiți între ei, pe stiluri diferite și vor fi lansate toate până în decembrie/ianuarie.”

Unul dintre obiectivele sale este acela de a cuceri și publicul italian: “Colaborez cu un cunoscut cantăreț de muzică Trap din Italia. Proiectul este aproape finalizat și va avea o parte cântată în limba italiană”, ne-a mărturisit tânărul.

Ingredientele necesare pentru a atinge succesul? “Multă muncă - susține Gabro - ca în orice alt domeniu. În plus, ai nevoie de obiective. Zilnic trebuie să te depășțești pe tine însuți. Nu există altă cale, după parerea mea. Spre exemplu, chiar dacă în momentul de față mă consider la un nivel suficient de bun, știu că pot mai mult.

Tocmai de aceea încep niște cursuri de perfecționare a cunoștințelor muzicale, a tecnicii de producție , dar și a manualității la pian. Mereu este loc de mai bine și, clar, mereu mai avem ceva de învățat. Asta e cheia succesului pentru mine: să vrei mereu mai mult de la tine.”

Visul lui este acela de a colabora cu cei care îi sunt sursă de inspirație: “Don Diablo, Mesto, Merk&Kremont, dar nu sunt încă la acel nivel. Sunt sigur că la momentul potrivit va veni totul de la sine.”

Gabro se consideră norocos pentru că inconjurat de persoane capabile, care, datorită experienței lor, au putut să îl invețe ce pași greșiti să nu facă: Trebuie să le mulțumesc. Am și familia aproape, și puțini prieteni, dar buni; prieteni cu o carieră în muzică și ne susținem reciproc foarte mult.”, a subliniat Gabro.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia