contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

EXCLUSIV. El este Ciprian, tânărul român mort în accidentul de la Bologna

Ciprian Florin Țurcanu este românul care și-a pierdut viața în accidentul rutier petrecut, luni, 15 octombrie, pe o stradă din Bologna. Tânărul mai avea câțiva metri și ajungea acasă.

Ciprian era din satul Storești, Botoșani, dar trăia la Bologna. Miercuri dimineață, după două zile de agonie, inima lui a încetat să mai bată.

Potrivit unor surse, zilele următoare trupul neînsuflețit al tânărului român se va întoarce acasă, la Storești, acolo unde va fi înmormântat.

Citeşte şi: Românul de 28 de ani, victima accidentului de la Bologna, a decedat

Luni, în jurul orei 19.00, Ciprian mergea pe bicicletă, dinspre strada del Gomito către via San Donato, când, la un moment dat, încercând să schimbe direcția de mers pentru a intra pe aleea blocului unde locuia, a fost lovit violent de un autovehicul la bordul căruia era un băiat de 22 de ani din Treviso. Atât biciclistul cât și soferul autovehiculului se deplasau pe același sens.

Citeşte şi: Biciclist român în stare critică, după ce a fost spulberat de o mașină la Bologna

Ciprian a fost transportat de urgență la Spitalul Maggiore din Bologna, unde a fost internat, la secția de reanimare, dar după două zile s-a stins.

Vestea morții băiatului a căzut ca un trăsnet pentru familia și prietenii lui Ciprian Țurcanu, pe paginile de Facebook ale acestora au curs zeci de mesaje de condoleanțe. Ciprian nu era căsătorit, iar la Bologna locuia cu mai mulți prieteni.

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia