contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

”Capra cu trei iezi”, pe scena teatrului din Bologna

Pe 12 decembrie, actorii de la Teatrul de Animație Țăndarică ajung la Bologna. De la ora 19.00, la Teatrul Tivoli din Via Massarenti 418, una dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei, ”Capra cu trei iezi” va fi adusă în fața copiilor, părinților și bunicilor.

Actorii români se află într-un turneu în Italia și Spania, având deja spectacole la Reus, Leida Girona și Barcelona, Torino și Piacenza.

Turneul "Țăndarica în Europa", dedicat Centenarului Marii Uniri, își propune promovarea artei spectacolului de animație și a valorilor culturale românești, conștientizarea și valorizarea sentimentului de mândrie națională și de apartenență la un set de valori culturale definitorii.

Prețul biletelor este de 5 euro pentru cei sub 14 ani și de 8 euro pentru persoanele de peste 14 ani.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia