contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Accident grav în Italia: 3 români au ajuns în stare critică la spital

Trei români au fost răniţi grav în Italia, după ce un microbuz a fost spulberat de un tir pe o şosea din Malcontenta, Venezia.

Potrivit publicaţiei Il Gazzetino, accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 16.35, pe strada Romea din localitatea Malcontenta. Microbuzul în care se aflau conaţionalii s-a izbit frontal de un tir. Impactul a fost atât de puternic încât românii au rămas blocaţi între fiarele autovehiculului.

La locul accidentului au intervenit carabinierii şi un echipaj de descarcerare. Cei trei români au fost transportaţi la Spitalul Dolo din Venezia, unde se află internaţi în stare gravă. Pe lângă ei, a ajuns la spital şi şoferul tirului.

Circulaţia în zonă a fost închisă câteva ore, iar poliţia a demarat cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia