contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Ciprian Colciar este șoferul român rănit grav în accidentul din Italia

Șoferul microbuzului implicat în accidentul de la Venezia este Ciprian Colciar, un tânăr originar din Baia Mare care lucra pentru o firmă de transporturi din Salaj și locuia în Italia, la Bologna.

Trei români au fost răniți grav printre care și Ciprian Colciar, după ce microbuzul pe care îl conducea a fost spulberat de un tir pe o șosea din Malcontenta, Venezia. Accidentul s-a produs vineri, 5 aprilie, în jurul orei 16.35, pe strada Romea din localitatea Malcontenta. Microbuzul în care se aflau conaționalii s-a izbit frontal de un tir. Impactul a fost atât de puternic încât românii au rămas blocați între fiarele autovehiculului.

La locul accidentului au intervenit carabinierii și un echipaj de descarcerare. Cei trei români au fost transportați la Spitalul Dolo din Venezia, unde se află internați în stare gravă. Pe lângă ei, a ajuns la spital și șoferul tirului.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia