contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Femeie găsită moartă în cada plină cu apă

Descoperire macabră la Bologna. Luni, 15 aprilie, o femeie originară din Republica Moldova a fost gasită moartă în cadă.

Femeia de 58 de ani locuia într-un apartament de pe strada Beverara din Bologna. Descoperierea a fost facută după ce vecinii de la etajul inferior au reclamat că le-a fost inundat apartamentul. La locul tragediei au intervenit un echipaj de pompieri și de poliție. Corpul femeii plutea în cadă, iar baia era plină cu apă.

Potrivit publicației Il resto del Carlino, în casă nu au fost găsite urme de intrare prin efracție sau care să sugereze moartea violentă, însă poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Cadavrul femeii a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei și pentru a se stabili cauzele exacte ale morții.

 

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia