contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Româncă arestată pentru că a șantajat un bătrân de 76 de ani

O româncă de 31 de ani a fost arestată sâmbătă, 4 mai 2019, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce șantaja un bătrân în vârstă de 76 de ani, informează publicația liberta.it.

Cei doi s-au cunoscut pe 1 mai și au întreținut relații sexuale în diverse ocazii pentru care românca era plătită cu suma de 50 de euro.

Nemulțumită de banii primiți, femeia i-a luat portofelul și i-a confiscat acestuia permisul de conducere, amenințându-l că pentru a-l recupera trebuie să îi dea în schimb 300 de euro.

Și cum banii erau administrați de fiul acestuia, batrânul s-a văzut nevoit să-i povestească ceea ce i s-a întâmplat. Băiatul s-a dus la Politie și a cerut organizarea unui flagrant. La efectuarea plății pe care trebuia să o facă, românca s-a prezentat să ridice banii fără să bănuiasca nimic.

Tânara a fost arestata și se află la pușcaria din Piacenza.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia