contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

S-au luat la bătaie după un grătar. Trei bărbați arestați în Italia

Bătaie ca în filme la Roma. Doi români și un marocan s-au luat la bătaie după un grătar. Scandalul a izbucnit la prânz când cei doi români de 44 și respectiv 48 de ani au încins grătarul, în fața locuinței provizorii unde trăiau, doar că fumul l-ar fi deranjat pe marocanul de 47 de ani.

Bărbații s-au luat la ceartă și s-au lovit cu pumnii și picioarele. La un moment dat, marocanul a scos un cuțit și l-a înjunghiat în braț pe unul dintre români. Potrivit publicației lunico.eu incidentul a avut loc duminică, 19 mai 2019, pe via della Stazione din zona Tuscolana.

Cei trei au fost arestați de Carabinieri din Roma și transferați la pușcărie.

 

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia