contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Culmea TUPEULUI din partea unui bărbat din Bologna. Și-a bătut soacra și soția și a chemat poliția spunând că a fost agresat

Un bărbat de 38 de ani de naționalitate italiană s-a autoincriminat duminică, când a sunat la numărul de urgență 113 pentru a-și reclama soacra că l-a bătut.

Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că de fapt bărbatul, aflat în stare de ebrietate și-a agresat și soacra și soția, ambele românce. Scandalul s-a iscat de la nemulțumirea bărbatului că soacra nu ar fi făcut bine curat în casă. Femeile de 36 de ani și respectiv 52 au ajuns la spital unde au primit îngrijiri medicale.

Agresorul a fost arestat pentru abuz în familie, vătămare corporală și ultraj și este închis la închisoarea Dozza din Bologna.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia