contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Accident tragic lângă Bologna. Trei persoane au murit și una este în stare foarte gravă

Tragedie imensă la Bologna. Trei tinere, printre care și o româncă, au decedat ieri și o alta se zbate între viață și moarte în urma unui accident rutier.

Tragedia s-a produs în jurul orei 18.00 pe autostrada A1 Milano-Napoli între Modena Sud și Valsamoggia, în direcția Bologna. Femeile erau la bordul unui alfa romeo și se îndreptau spre aeroport, când la un moment dat autovehiculul a fost tamponat de un tir.

Victimele, prietene apropiate, Veronica Fili de 23 de ani, Otilia Camelia Ceornodolea de naționalitate română în vârstă de 23 de ani și Zainaba El Aissaoui, de 41 de ani, voiau să plece împreună în vacanță dar nu au mai reușit să ajungă. În mașină mai era și Souaad El Aissaoui, o rudă a femeii de 41 de ani, singura supraviețuitoare a masacrului de pe A1, care este spitalizată în stare foarte gravă la spitalul Maggiore din Bologna. Victimele, de origine marocană și română, trăiau la Sassuolo, o comună din provincia Modena.

Poliția din Bologna a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

 

Rate this item
(3 votes)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia