contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Peste 1.000 de persoane s-au rugat pentru victimele tragicului accident de lângă Bologna

Sursă foto: Il resto del Carlino Sursă foto: Il resto del Carlino

Comunitatea din Sassuolo o plânge pe Otilia, românca de numai 23 de ani, și pe cele două prietene, moarte în accidentul de lângă Bologna.

Peste 1.000 de oameni au participat, sâmbătă, la o slujba de comemorare organizată de primăria orașului și de Institutul Volta. Joi, în jurul orei 18.00, în timp ce se îndrepta spre aeroport, mașina în care se aflau patru femei a fost tamponată violent de un tir. În urma impactului, trei dintre ele au murit pe loc și o alta este în stare gravă la Spitalul Maggiore din Bologna.

Citește șihttp://agendadiasporei.com/comunitati-romanesti/italia/item/4944-accident-tragic-langa-bologna-trei-persoane-au-murit-si-una-este-in-stare-foarte-grava

Părinți rămași fără copii, rude, prieteni, foști colegi și oameni impresionați și îndurerați deopotrivă s-au adunat să se roage pentru cele trei tinere care și-au pierdut viața și pentru singura supraviețuitoare, Souaad El Aissaoui.

Ceremonia de comemorare a fost oficiată de don Carlo Menozzi și de președintele comunității islamice din Sassuolo, Hicham Ouchim, care a interpretat piesa lui Herry Stiles "Sign of the Times", relatează cotidianul italian, Il Resto del Carlino.

Marcat de evenimentul tragic, primarul din Sassuolo, Gian Francesco Menani, a fost unul din primii care și-a adresat condoleanțele părinților și rudelor sfâșiate de durere, parinților Veronicăi, Paolo și Caterina, fratelui lui Zainaba, Lauhocine, tatălui și mamei Otiliei, Nelu și Luminita și fratelui, Alex.

Veronica Fili de 23 de ani, Otilia Camelia Ceornodolea, de naționalitate română în vârstă de 23 de ani și Zainaba El Aissaoui, de 41 de ani, voiau sa plece împreună în vacanță în Spania, dar nu au mai reușit să ajungă. Otilia Camelia Cornodolea ar fi împlinit 24 de ani peste o lună. 

Sursă foto: Il resto del Carlino 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia