Print this page

Peste 1.000 de persoane s-au rugat pentru victimele tragicului accident de lângă Bologna

Sursă foto: Il resto del Carlino Sursă foto: Il resto del Carlino

Comunitatea din Sassuolo o plânge pe Otilia, românca de numai 23 de ani, și pe cele două prietene, moarte în accidentul de lângă Bologna.

Peste 1.000 de oameni au participat, sâmbătă, la o slujba de comemorare organizată de primăria orașului și de Institutul Volta. Joi, în jurul orei 18.00, în timp ce se îndrepta spre aeroport, mașina în care se aflau patru femei a fost tamponată violent de un tir. În urma impactului, trei dintre ele au murit pe loc și o alta este în stare gravă la Spitalul Maggiore din Bologna.

Citește șihttp://agendadiasporei.com/comunitati-romanesti/italia/item/4944-accident-tragic-langa-bologna-trei-persoane-au-murit-si-una-este-in-stare-foarte-grava

Părinți rămași fără copii, rude, prieteni, foști colegi și oameni impresionați și îndurerați deopotrivă s-au adunat să se roage pentru cele trei tinere care și-au pierdut viața și pentru singura supraviețuitoare, Souaad El Aissaoui.

Ceremonia de comemorare a fost oficiată de don Carlo Menozzi și de președintele comunității islamice din Sassuolo, Hicham Ouchim, care a interpretat piesa lui Herry Stiles "Sign of the Times", relatează cotidianul italian, Il Resto del Carlino.

Marcat de evenimentul tragic, primarul din Sassuolo, Gian Francesco Menani, a fost unul din primii care și-a adresat condoleanțele părinților și rudelor sfâșiate de durere, parinților Veronicăi, Paolo și Caterina, fratelui lui Zainaba, Lauhocine, tatălui și mamei Otiliei, Nelu și Luminita și fratelui, Alex.

Veronica Fili de 23 de ani, Otilia Camelia Ceornodolea, de naționalitate română în vârstă de 23 de ani și Zainaba El Aissaoui, de 41 de ani, voiau sa plece împreună în vacanță în Spania, dar nu au mai reușit să ajungă. Otilia Camelia Cornodolea ar fi împlinit 24 de ani peste o lună. 

Sursă foto: Il resto del Carlino 

Rate this item
(0 votes)