contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Accident de muncă în Italia. Un tânar a ajuns în stare gravă la spital

Sursă foto: FRIULI.it Sursă foto: FRIULI.it

Un accident grav a avut loc, miercuri dimineață, în jurul orei 9.30, în comuna italiană, San Daniele del Friuli din Udine. Un muncitor a fost dus de urgență în spital după ce un cablu de oțel al unui elevator s-a desprins și toată încarcatură a căzut peste el.

Victima, în vârstă de 24 de ani, din Pianiga, Veneția a ajuns la spital cu multiple răni la cap și la coloana vertebrală precum și o fractură a membrului superior.

Gabriel Briciu era angajat al unei companii externe, dar în ziua tragediei, împreună cu alți colegi efectuau servicii firmei Topazzini, care se ocupă de realizarea ambalajelor de carton.

La fața locului s-a deplasat și o echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă pentru a stabili cine este vinovat de această tragedie, se arată în publicația FRIULI.it

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia