contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

O româncă și băiatul ei dați dispăruți, găsiți în timp ce se îndreptau spre România

Sursă foto: Modena Today Sursă foto: Modena Today

A fost alertă într-un oraș din Italia, după ce o româncă şi băieţelul ei de 12 ani au dispărut în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Potrivit publicației Modena Today, alerta a fost dată de soțul româncei. Anchetatorii au difuzat fotografii în ziare și pe rețelele de socializare. Verificările efectuate de carabinierii au permis urmărirea autoturismului în care călătoreau mama și copilul, identificat pe ruta către România. Se pare că românca a decis voluntar să fugă din Italia în Romania împreună cu băiatul său. Cei doi au fost găsiți teferi de echipele de căutare.

Poliția din Modena a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs fapta. Femeia riscă să fi acuzată de răpire internațională de minori. Cei trei locuiau în San Felice sul Panaro, o comună din orașul italian Modena.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia