contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

O româncă a fost trimisă acasă de medici și a murit

O româncă de 56 de ani din Italia a murit, după ce medicii de la Spitalul Jazzolino din Vibo Valentia, Calabria, au trimis-o acasă, considerând că nu avea nevoie de internare.

Tragedia s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, 6 decembrie 2019. Femeia a ajuns la spital cu dureri puternice și a fost supusă unor investigații medicale. Medicii i-au administrat doar un calmant și au trimisă acasă, sfătuind-o să-și contacteze medicul de familie. Însă, la doar câteva ore, femeia de 56 de ani a suferit un infarct și a decedat.

Familia femeii a facut plangere la Carabinieri, iar Procura din Vibo Valentia a deschis o achetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia