contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Cadavrul unui bărbat, găsit pe o stradă din Italia

Descoperire macabră într-un cartier din orașul italian, Napoli. Trupul fără suflare al unui bărbat a fost găsit joi, 12 decembrie, pe strada Annunziata. Deocamdată nu i se cunoaşte identitatea, dar autoritățile presupun că bărbatul decedat ar fi de naționalitate română. Se fac cercetări pentru a se afla cauzele decesului.

Echipajele medicale de la 118 au intervenit la faţa locului, în urma unui apel, care anunţa că trupul unui bărbat zace în fața blocului. Din primele observaţii ale cadrelor medicale, victima prezenta fracturi ale membrelor și sângerări în zona gurii și a urechilor ceea ce ar putea indica faptul că bărbatul a căzut de la înălțime și s-a lovit cu capul de asfalt.

Trupul neînsufleţit a fost trasportat la morgă, unde va fi supus examenului de necropsie care să indice cauza clară a decesului.

Individul, aparent în vârstă de 40 de ani, purta blugi, hanorac și adidași, iar hainele prezentau urme de vopsea.

La ultimul etaj al clădirii unde a fost găsit trupul bărbatului este amplasat un mic șantier. Potrivit publicației Il Mattino, când au sosit anchetatorii, se simțea un miros puternic de clor, fapt care ar putea indica că înainte de a ajunge poliția, cineva a curățat cu clor urmele de sânge.

De asemenea, poliția mai suspectează și faptul că românul ar fi căzut în interiorul clădirii și a fost mutat ulterior în fața blocului. 

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia