contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Român în stare gravă la spital, după ce a fost bătut crunt de doi bărbați

Un român de 35 de ani  a fost transportat la spital, în stare gravă, după ce a fost bătut crunt. Tânărul a fost agresat de doi bărbați.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30, în orașul italian, Pesaro. Potrivit presei locale, românul a fost atacat de doi bărbați, care ar fi vrut să-l jefuiască. Tânărul se află în stare de ebrietate și nu a reușit să se apere. La un moment dat, prin zonă a trecut o mașină la bordul căreia se aflau două persoane. Când cei doi s-au apropiat, atacatorii au luat-o la fugă.

Salvatorii au alertat autoritățile, iar victima a fost preluată de către un echipaj al ambulanţei si transportată la spitalul San Salvatore din Pesaro în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism craniofacial și se află în comă.

Agresorii nu au fost încă identificați. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia