contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Patru români puși sub acuzare pentru că au lovit-o pe iubita fotbalistului Cristi Manea

Doi bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani au fost puși sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și nu mai au voie să participe la vreun eveniment sportiv timp de un an, după ce au agresat-o pe iubita unui fotbalist în timpul meciului România-Franța U21.  

Potrivit publicației Il Resto del Carlino, indivizii au fost identificați în urma unei anchete condusă de Divizia de Investigații Generale și Operațiuni Speciale din Cesena în colaborare cu autoritățile din Caserta, acolo unde cei patru români locuiesc.

În timpul investigațiilor, unul dintre suspecții a încercat să exonereze acuzațiile prezentând, la rândul lui, o plângere în care a furnizat o versiune diametral opusă întâmplărilor și învinovățind pe alții pentru fapta pe care a comis-o. Așa că pe lângă acuzația de leziuni personale agravate, A.G. este anchetat și pentru infracțiunea de calomnie.

Ancheta a pornit după ce la meciul din 24 iunie 2019 de pe stadionul „Dino Manuzzi” din orașul italian, Cesena, cei patru au lovit-o pe Andreea, iubita lui Cristi Manea. Tânăra a ajuns la spital cu fața plină de sânge și a necesitat îngrijiri medicale. Scandalul s-a iscat în momentul în care Manea s-a dus să-i dea tricoul de joc Andreei, o fană l-a luat în braţe, cerându-i să facă o poza împreună. Andreea ar fi împins-o pe suporteră, dar în ajutorul au sărit alţi doi fani care au îmbrâncit-o și în cele din urmă fana a lovit-o cu piciorul în faţă pe iubita lui Manea.

După incident, agresorii s-au urcat la bordul unui autovehicul și au dispărut fără urmă.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia