contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Accident pe un șantier naval din Italia. Un român a ajuns în stare foarte gravă la spital

Un bărbat de 43 de ani a ajuns în stare foarte gravă la spital în urma unui accident petrecut pe şantierul naval Palumbo din orașul italian Messina.

Deși rănit, tot el a fost cel care a alertat autoritățile. Operatorii de la serviciul de urgență 118 l-au găsit sâmbătă dimineață, întins la pământ. Potrivit publicației Messina Today dinamica accidentului nu este încă clară, însă carabinierii care investighează cazul par să excludă varianta unui accident de muncă. Românul era angajat al unei societăți externe și dormea ​​pe o navă din șantierul Palumbo, care staționa pentru reparații.

Bărbatul a suferit mai multe fracturi și traumatisme și fost operat de urgență. Acum este internat la reanimare în Spitalul G. Martino din Messina.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia