contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Răsturnare de situație în cazul fetiței găsite moarte în Italia: “Nu a fost violată”

Maria, fetița româncă de numai 9 ani, găsită moartă în piscina unui resort din San Salvatore Telese pe 19 iunie 2016, nu a fost violată niciodată, arată o nouă expertiză  medico-legală.

Cadavrul copilei a fost exhumat în urmă cu câteva luni pentru o altă autopsie. Potrivit raportului efectuat de prof. Univ. Cristoforo Pomara și medicii Francesco Sessa și Ciro di Nunzio, fetița „nu a fost violată sau, mai bine spus, nu există semne ale unei violențe clasice”.

„Concluziile expertizei trebuie să conducă la scoaterea imediată  de sub urmărire penală a clientului meu care a fost acuzat de săvârșirea infracțiunii de violență sexuală în ultima audiere în fața judecătorului de cameră preliminară. Judecătorul a refuzat solicitarea procurorului de arhivare a procesului și a dispus pe lângă cercetarea lui Daniel Ciocan pentru omor și violență sexuală și a clientului meu pentru violență sexuală care, în momentul de față, ar trebui să fie achitat”, a declarat Francesco Gallo, avocatul familiei Ungureanu, potrivit agenției ANSA.

Maria Ungureanu a murit prin asfixiere mecanică provocată prin înec, dar s-a ajuns la concluzia că fetița ar fi fost violată de nenumărate ori, pe corpul ei fiind găsite mai multe urme de agresiune. Suspecții în acest caz au fost Daniel Ciocan, un conațional și un prieten apropiat al familie, dar și tatăl victimei, acuzat de violență sexuală. De altfel, Daniel a fost ultimul care a văzut-o pe Maria în viață și cu care ar fi făcut, în seara fatală, o plimbare în mașină până la Telese după care a însoțit-o la biserică.

Pe 19 iunie 2016, Maria Ungureanu a participat împreună cu părinții la slujba dedicată în cinstea lui Sant Anselmo, de la biserica Santa Maria Assunta, când la un moment dat, fetița s-a îndepărtat, probabil pentru a se juca. Copila a fost văzută, ultima oară, în jurul orei 19.00, iar la miezul nopții, o clienta a unui pub din apropiere a observat ceva suspect în piscina resortului și a alarmat autoritățile.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia