contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Cioloş virează spre stânga. "Este exclusă fuziunea cu USR. Avem electorate diferite. Partidul nostru pare să aibă priză în mediul rural"

Dacian Cioloș, președintele Mișcării România Împreună (RO+), a declarat duminică după întâlnirea cu Dan Barna, președintele USR, că este exclusă o fuziune între cele două entităţi.

„Este exclusă o fuziune cu USR. Nu se pune problema. Sunt două partide care au multe puncte în comun, dar cred că sunt şi complementare din anumite puncte de vedere. Noi avem şi o parte de electorat diferită la care ne adresăm. Partidul nostru pare să aibă priză în mediul rural, pe care vrem să o cultivăm“, a declarat liderul RO+ la România TV.

Totuşi, Cioloş a subliniat că nu exclude posibilitatea unei colaborări cu USR în ce privește alegerile europarlamentare din 2019, dar nici o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale.

„Aşa cum am mai spus, orice posibilitate e deschisă. Lucrurile acestea le vom decide după ce vom avea o discuţie în partid, evident după finalizarea înregistrării sale, şi vom avea discuţii despre strategia politică pe care o avem. Intenţia noastră este să avem candidaţi pe care să îi susţinem la toate alegerile care vor avea loc până în 2020. Pe de altă parte, nu excludem nici alianţe”, a mai declarat Dacian Cioloș.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia